Smartlog v3 » Huset i Sverige » Tre ie én
Opret egen blog | Næste blog »

Huset i Sverige

...om at være "torper"

Tre ie én

3. Jun 2011 23:47, frudrusse

Tiden løber afsted og det er på tide at jeg blogger fra forårets weekender her ved indgangen til sommeren.

1. I weekenden efter påske samledes fætre og kusiner i et skønt lysegrønt Gräsås.  Vi kørte på sightseeing til badesøen, hvor det traditionelle gruppebillede blev taget, omkring hjortebutikken efter kød og forbi vandfaldet i Torup.

Vi kunne for første gang i år sidde ude i flere timer. Grillen blev tændt og også Valborgblusset i bålfadet. Senere blev der vist gamle billeder på storskærm og der blev snakket om gamle dage til langt ud på natten.

 2. Alt er nu grønt og det spirer og gror i krukker, potter og højbede. De nye højbede har skabt en ny trend i byen. Snart står de i alle haverne. Det blev tid til at slå græsset for første gang i år. Søren og jeg fik en weekend alene med tid til afslapning.

3. Søren var til fodboldaften med FC Ædedolkene, så Katja, Naja og Emil tog alene til Gräsås. Nej ikke helt alene, vi havde jo også hundene med. Nina, Lars og Aston samt hunde var her jo i sidste weekend, så ormekuren virker endnu.

Vejret var skiftende med både sol og regn - masser af regn. Imellem bygerne fangende vi haletusser i søen og tog dem med hjem til havedammen. Vi kørte også ned til slikbutikken og fik forsynet os med vindgummi og lakrids til aftenhyggen.

 

 

 

 

Tags

Arkiv

Relaterede